100% Vakantie Garantie

Om je in deze onzekere tijden wat meer zekerheid te bieden hebben we het 100% vakantie garantie label in het leven geroepen. Een kwaliteitslabel welke we aan de verschillende eigenaren verstrekken!

                                                                                    

Wat is vakantie garantie?

Heel simpel! Wanneer je een woning met het vakantie garantie label boekt, ga je gegarandeerd op vakantie naar die woning. Ook wanneer er overheidsbeperkingen zijn!

Wanneer er vanwege overheidsmaatregelen niet gereisd mag worden, kan uw boeking ten alle tijden worden verzet naar een andere periode, hetzelfde jaar of volgend jaar. Of je behoud een tegoed en bepaald op een later moment wanneer u weer op vakantie wilt. 

Extra flexibiliteitsgarantie!

Tot 61 dagen voor de aankomstdatum kun je de boeking kosteloos verschuiven naar een andere periode, in hetzelfde jaar of het opvolgende jaar. Dit kan zonder opgaaf van redenen.

Meer Vakantie Garantie voordelen

Wanneer je een van Ronalds Italie Vakantie Garantie woningen boekt, krijg je nog meer voordelen! Zo krijg je een 5% kortingsbon die je kunt besteden in de Ronalds Italie Webshop. Onze Italiaanse delicatessen winkel, vol met heerlijke Italiaanse producten. Dat is mooi meegenomen!

Geld terug?

Wanneer je vanuit overheidsbeperkingen niet naar de woning kunt afreizen, en je wilt de boeking niet verzetten, dan kun je ook annuleren. In dat geval wordt er 100% van de reissom terugbetaald, minus de boekingskosten en € 50,- annuleringskosten. Bij elkaar € 85,-.

Hoe vind ik de vakantie garantie woningen?

Bij de vakantiehuizen met vakantie garantie staat het vakantie garantie logo! Dus je kunt snel zien of deze speciale garantie van toepassing is. Je kunt ook het vakje vakantiegarantie aanvinken bij de filters, dan krijg je alleen die woningen met de vakantiegarantie te zien.